info@dancepointe.be

Compagnies

De (mini) compagnie is er voor dansers die niet alleen graag dansen maar ook gemotiveerd zijn om te werken aan hun technische, expressieve en creatieve vaardigheden. Dansers die grenzen willen verleggen en er klaar voor zijn om samen met de groep een hoger niveau te bereiken. Ben jij die danser? Schrijf je dan in voor de auditie!

Dansers van de compagnies zijn verplicht hun eigen les te volgen en verplicht 2 technische lessen naar keuze. Bekijk het lesrooster voor alle mogelijkheden!


● Auditie Mini Compagnie ●

Op zaterdag 7 september houden we een auditie voor onze Mini Compagnie (9-13j). Ben jij een gemotiveerde, enthousiaste danser en ben je klaar voor meer uitdaging? Schrijf je dan in via de link. De auditie start om 9u en eindigt rond 12u.

De auditie zal bestaan uit een technische les, choreo/repertoire, improvisatie en het tonen van een zelfgemaakte, korte solo (1′ – 1’30”). De week voorafgaand aan de auditie is er een dansstage waarin je techniek terug aangewakkerd wordt na een lange zomer en waarin er coaching is voorzien voor het maken van de eigen solo. Deze stage is sterk aan te raden voor dansers die de auditie willen doen!

Facebook event auditie Mini Compagnie

Dansstage 9-13j


● Auditie Compagnie ●

Op zaterdag 7 september valt de auditie voor de Compagnie (14+). Ben jij een gedreven, enthousiaste danser die meer wilt halen uit de danslessen en zichzelf technisch en performance-gewijs wilt verbeteren? De auditie start om 13u en eindigt rond 16u.

De auditie zal bestaan uit een technische les, choreo/repertoire en een zelf gemaakte solo (1′ – 1’30”). Voorafgaand aan de auditie is er een dansstage van maandag 2 tot en met woensdag 4 september (19u-21u) waarin je techniek terug van onder het (vakantie)stof gehaald wordt. In deze stage wordt ook tijd voorzien voor het maken van de solo en coaching door de docenten. Sterk aangeraden voor iedereen die auditie wilt doen!

Facebook event auditie Compagnie

Dansstage 14+


Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.