info@dancepointe.be

Dansstages

● Intensieve dansstage (9-13j) – 2-3-4 september 2019 ●

Van maandag tot en met woensdag werken we van 17u30 tot 19u aan technische, creatieve en expressieve vaardigheden. Jullie dans skills worden van onder het (vakantie)stof gehaald en jullie worden klaargestoomd voor de auditie van de Mini Compagnie. Meedoen aan de auditie is niet verplicht, je kan de dansstage ook los volgen. Voor elke danser die graag een goede danstraining wilt!

● Solo: creatie en coaching ●
In deze 3-daagse intensieve training kunnen jullie op woensdag terecht vanaf 16u30 voor het creëren van de solo en coaching door de docenten.
(Voor de dansers die de auditie doen)

● Prijs ●
40 euro voor de volledige stage (inclusief verzekering)

Facebook evenement stage 9-13j

● Intensieve dansstage (14+) – 2-3-4 september 2019 ●

Van maandag tot en met woensdag werken we van 19u tot 21u aan technische, creatieve en expressieve vaardigheden. Jullie dans skills worden van onder het (vakantie)stof gehaald en jullie worden klaargestoomd voor de auditie van de Compagnie. Meedoen aan de auditie is niet verplicht, de stage is er wel een goede voorbereiding op. Wil je voorbereid en met een goede training starten aan het nieuwe dansjaar? Schrijf je dan zeker in!

● Solo: creatie en coaching ●
In deze 3-daagse intensieve training kunnen jullie op woensdag (21-22u) blijven om aan een solo te werken onder begeleiding van de coaches. (Voor de dansers die de auditie doen)

● Prijs ●
50 euro voor de volledige stage (inclusief verzekering)

Facebook evenement stage 14+