info@dancepointe.be

Workshops

Workshops voor kinderen/scholen

Indien u ons wilt boeken voor workshops, L.O. lessen, een creatieve lesdag op school of een andere toffe activiteit horen wij dat graag. Dit kan in verschillende vormen en maten en wordt overlegd met de opdrachtgever. We bieden ook kinderfeestjes aan, meer informatie vind je hier.

Enkele voorbeelden: Speelweek Assenede, Sportkamp Assenede, sportdagen Koninklijk Atheneum Zelzate, Flo’s en Floerkes Funfabriek,  Kinderspeeldorp Katse Feesten 2016 en 2017, Straatjesfeesten Zelzate, Zelzate Parkt, workshops op verschillende scholen gemeente Zelzate en Assenede, workshops kappersopleiding Goes, …

Workshops voor bedrijven

Wij bieden ook projecten en workshops aan voor bedrijven. Deze dragen bij tot een goede teamspirit en openheid. Een voorbeeld van dergelijke activiteiten was de dans voor het general management van PSA Antwerp, waarmee ze deelnamen aan een wedstrijd onder containerbedrijven wereldwijd en de hoofdprijs binnensleepten.

Speciale gelegenheden

Wil je graag een bepaalde dansstijl onder de knie krijgen? Wil je een flashmob uitvoeren voor een speciale gelegenheid en zoek je iemand die ze kan maken voor je? Ga je trouwen en wil je werken aan een openingsdans of special act? Alles is mogelijk, we hebben reeds verschillende opdrachten uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.