Anaïs
Carpentier

Bestuurder & dansdocente

Dancepointe - Anaïs Carpentier

Anaïs (24) heeft een hele grote passie voor dansen. Sinds ze 3 is volgt ze klassiek ballet en daarna volgden al snel tal van andere dansstijlen. Bij Dancepointe volgt ze nog steeds elke mogelijke les en is ze een vaste waarde in de Compagnie. Zowel doorheen het schooljaar als tijdens de vakanties staat ze niet stil om danslessen, workshops en bijscholingen te volgen.

Sinds 2019 is ze actief als dansdocent in vaste lessen, danskampen en stages. In 2022 behaalde ze een diploma als dansdocent bij de Vlaamse Trainersschool – Danssport Vlaanderen. Ze geeft les in de stijlen kleuterdancemix, klassiek ballet, modern en jazz aan verschillende leeftijden en ze streeft ernaar om haar passie en geluk binnen dans zo veel mogelijk te delen met haar leerlingen. Vanaf dit schooljaar versterkt Anaïs ook het bestuur van de dansschool.

Naast haar dansleven is Anaïs werkzaam als klinisch psychologe in haar praktijk Psy-health in Assenede en het AZ Sint-Lucas in Gent. Hierbij werkt ze zowel met kinderen, jongeren als volwassenen en heeft ze zich verder gespecialiseerd in gezondheidswetenschappen.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!