Anaïs
Carpentier

Docente klassiek & modern

Op 3-jarige leeftijd volgde Anaïs (22) haar eerste dansles in klassiek ballet. Daarna volgden al snel tal van andere dansstijlen. Bij Dancepointe volgt ze elke mogelijke dansles en maakt ze uit van de compagnie. Ook in de vakanties staat Anaïs niet stil en volgt ze workshops, bijscholingen en neemt ze graag deel aan dansante projecten. Haar favoriete dansstijlen zijn modern en jazz, hoewel er geen dansstijl is die haar niet kan boeien.

Sinds 2020 geeft Anaïs les in klassiek ballet en modern dans. Ook is ze al enkele jaren actief als dansdocent en begeleider op danskampen en dansstages. Om haar dansdroom en passie verder vorm te geven, startte ze in 2021 bij de Vlaamse Trainersschool – Danssport Vlaanderen een opleiding tot dansdocent. Anaïs streeft ernaar om haar eigen passie in haar lessen zoveel mogelijk te delen met haar leerlingen. 

Naast al haar dansdromen en activiteiten studeerde ze in juni 2021 af als klinisch psycholoog aan Universiteit Gent. Momenteel specialiseert ze zich verder in gezondheidswetenschappen. Ten slotte werkt ze als klinisch psycholoog voor kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.