info@dancepointe.be

Op aanvraag

Ben je geïnteresseerd in iets anders dan danslessen? Wil je privéles dans ter voorbereiding van een auditie? Zoek je iemand die een flashmob voor je kan maken en deze kan aanleren? Wil je een dansante workshop plannen binnen je bedrijf ten voordele van het teamgevoel? Wil je je kinderfeestje nog toffer maken met een workshop dans? De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem gerust contact op met ons.


Kinderfeestjes

Wil je graag je kinderfeestje bij Dancepointe houden? Dat kan! We hebben een super toffe DANS formule voor verjaardagsfeestjes. Hier vind je meer informatie.


Workshops voor scholen/bedrijven

Wij bieden ook projecten en workshops aan voor bedrijven. Deze dragen bij tot een goede teamspirit en openheid. Hier vind je meer informatie.


Speciale gelegenheden

Wil je graag een bepaalde dansstijl onder de knie krijgen? Wil je een flashmob uitvoeren voor een speciale gelegenheid en zoek je iemand die ze kan maken voor je? Ga je trouwen en wil je werken aan een openingsdans of special act? Alles is mogelijk, we hebben reeds verschillende opdrachten uitgevoerd. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Hier vind je meer informatie.

Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.

Let op: Het lessenrooster is licht gewijzigd. Vergeet je niet in te schrijven (+ te betalen) voor 30 september 2019 om in orde te zijn!