Op aanvraag, uniek en op maat

Ben je geïnteresseerd in iets anders dan danslessen? Wil je privéles dans ter voorbereiding van een auditie? Zoek je iemand die een flashmob voor je kan maken en deze kan aanleren? Wil je een dansante workshop plannen binnen je bedrijf ten voordele van het teamgevoel? Wil je je kinderfeestje nog toffer maken met een workshop dans? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Workshops voor scholen

Indien u ons wilt boeken voor workshops, L.O. lessen, een creatieve lesdag op school of een andere toffe activiteit horen wij dat graag. Dit kan in verschillende vormen en maten en wordt overlegd met de opdrachtgever.

bedrijven

Workshops voor bedrijven

Wij bieden ook projecten en workshops aan voor bedrijven. Deze dragen bij tot een goede teamspirit en openheid. Een voorbeeld van dergelijke activiteiten was de dans voor het general management van PSA Antwerp, waarmee ze deelnamen aan een wedstrijd onder containerbedrijven wereldwijd en de hoofdprijs binnensleepten.

Speciale gelegenheden

Wil je graag een bepaalde dansstijl onder de knie krijgen? Wil je een flashmob uitvoeren voor een speciale gelegenheid en zoek je iemand die ze kan maken voor je? Ga je trouwen en wil je werken aan een openingsdans of special act? Alles is mogelijk!

Een swingend dansproject?

Wij luisteren graag naar je project en ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Aarzel niet om contact op te nemen. 

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!