Prijs
danslessen

Prijzen per semester

• Basisprijs 50′ les: €190 voor het volledige schooljaar, €105 per semester
• Basisprijs 60′ les: €200 voor het volledige schooljaar, €110 per semester
• Het schooljaar loopt van september tot en met eind mei/begin juni, een semester bevat 15 à 16 lesweken.
• All-in formule: 5 lessen of meer per week: €700 voor het volledige schooljaar, niet beschikbaar per semester.

Betaling

• Betalen kan direct bij inschrijving via Bancontact en dient binnen 14 dagen na de inschrijving voldaan te zijn.
• Gespreid betalen is mogelijk met SEPA-domiciliëring. Let op: hier zijn kosten aan verbonden. Eenzijdig de domiciliëring stopzetten gaat niet, contacteer hiervoor altijd de dansschool.

Kortingsregeling

• Bij het volgen van meerdere lessen geldt er een korting van 15% op de 2e les, 25% op de 3e les en 35% korting op de 4e les. Vanaf de 5e les zit je in de all-in formule (niet beschikbaar per semester).
• Wanneer 2 leerlingen uit hetzelfde gezin les volgen, geldt er een extra korting van 10% op het totaalbedrag van het 2de kind. 
• Alle kortingen worden automatische berekend wanneer je je inschrijft voor de dansles(sen).

Praktische
informatie

Proefles

Tijdens de proeflessenweek kan iedereen elke mogelijke les binnen zijn/haar leeftijdscategorie uitproberen. De weken erna is een proefles nog steeds mogelijk, dan wel aan €10 per les, maximaal 2x een proefles. Dit bedrag wordt, afhankelijk van het moment van inschrijven, van het lesgeld afgetrokken bij inschrijving.

Wanneer een leerling later in het jaar instroomt, kan er sprake zijn van een reductie van het lesgeld. Dit geldt niet voor instromingen in de eerste maand van het semester, dan geldt het volledige bedrag. Een eventuele reductie wordt automatisch verrekend bij inschrijving. 

Verzekering

Dancepointe vzw is aangesloten bij Danssport Vlaanderen voor de verzekering van haar leden. De verzekering wordt per leerling aangerekend bij de eerste inschrijving van het schooljaar (€7 voor kinderen, €10 voor volwassenen) en gaat in van zodra er betaald is.

Mutualiteit

Verschillende mutualiteiten komen tegemoet in het lesgeld. Na inschrijving & betaling kan je in je profiel van Ledenbeheer je attest downloaden en deze zo doorsturen naar je mutualiteit.

Kortingsregeling - UitPAS

Wie een UitPAS met kansentarief heeft, betaalt 25% van het lesgeld. De gemeente betaalt 50% van het lesgeld en wij dragen zelf ook 25% van de kosten. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat iedereen kan dansen. In je Ledenbeheer profiel kan je je UitPAS-nummer invullen bij het afrekenen, de korting wordt dan automatisch berekend.

Meer informatie vind je op de website van Uit in het meetjesland

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!