Prijs
danslessen

Prijzen per semester

• Basisprijs 50′ les: €185 voor het volledige schooljaar, €100 per semester
• Basisprijs 60′ les: €195 voor het volledige schooljaar, €105 per semester
• Het schooljaar loopt van september tot en met begin juni, elk semester bevat 16 lesweken.
• All-in formule: 5 lessen of meer per week: €800 voor het volledige schooljaar, niet beschikbaar per semester.

Beurtenkaarten

• De lessen op zaterdagochtend (zie ) en workshops zijn mogelijk met beurtenkaarten.
• Alle beurtenkaarten zijn 6 maanden geldig.

Beurtenkaart
Beurtenkaart 1 les
Beurtenkaart 4 lessen
Beurtenkaart 8 lessen
Beurtenkaart 12 lessen

Prijs
€10
€36
€64
€90

Waarde
€10
€40
€80
€120

Kortingsregeling

• Bij het volgen van meerdere lessen geldt er een korting van 10% op de 2e les, 20% op de 3e les en 25% korting op de 4e les. Vanaf de 5e les zit je in de all-in formule (niet beschikbaar per semester).
• Wanneer 2 leerlingen uit hetzelfde gezin les volgen, geldt er een extra korting van 10% op het totaalbedrag van het 2de kind. 
• Alle kortingen worden automatische berekend wanneer je je inschrijft voor de dansles(sen).

Betaling

• Betalen kan direct bij inschrijving via Bancontact of achteraf via overschrijving op het rekening nummer BE87 3631 5279 0194  t.a.v. Dancepointe VZW met vermelding van de naam van de leerling en de les.
• Gespreid betalen is mogelijk met SEPA-domiciliëring.

Praktische
informatie

Proefles

Tijdens de proeflessenweek kan iedereen elke mogelijke les binnen zijn/haar leeftijdscategorie uitproberen. De weken erna is een proefles nog steeds mogelijk, dan wel aan €7 per les, maximaal 2x een proefles. Dit bedrag wordt van het lesgeld afgetrokken bij inschrijving.

Wanneer een leerling later in het jaar instroomt, kan er sprake zijn van een reductie van het lesgeld. Dit geldt niet voor instromingen in de eerste maand van het semester, dan geldt het volledige bedrag. Een eventuele reductie wordt automatisch verrekend bij inschrijving. 

Verzekering

Dancepointe vzw is aangesloten bij Danssport Vlaanderen voor de verzekering van haar leden. De verzekering wordt per leerling aangerekend bij de eerste inschrijving van het schooljaar (€5 voor kinderen, €9 voor volwassenen) en gaat in van zodra er betaald is.

Mutualiteit

Verschillende mutualiteiten komen tegemoet in het lesgeld. Na inschrijving & betaling kan je in je profiel van Ledenbeheer je attest downloaden.

Kortingsregeling - UitPAS

Wie een UitPAS met kansentarief heeft, betaalt 25% van het lesgeld. De gemeente voorziet 50% van het lesgeld en wij dragen zelf ook 25% van de kosten. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat iedereen kan dansen. In je Ledenbeheer profiel kan je je UitPAS-nummer invullen bij het afrekenen, de korting wordt dan automatisch berekend.

Meer informatie vind je op de website van Uit in het meetjesland