info@dancepointe.be

Prijzen

  • Prijzen per semester

Basisprijs kleuterles:                    €90 per semester
Basisprijs alle andere lessen:      €97 per semester
Semester 1 loopt van september tem januari, semester 2 van februari tem juni.

  • Pakketprijzen

Klassiek ballet + pointes:  €130 per semester
Mini Compagnie (1,5u) + 2 technische lessen naar keuze:  €300 per semester
Compagnie (2u) + 2 technische lessen naar keuze:  €340 per semester
All-in formule: 5 lessen of meer per week:  €400 per semester

⇒ Bekijk de prijslijst voor het overzicht!

  • Kortingsregeling (bekijk de prijslijst voor de exacte prijzen!)

Bij het volgen van 2 lessen geldt er een korting van 10% op de 2e les (1e les is altijd volledige bedrag, bedragen worden steeds afgerond).
Bij het volgen van 3 lessen of meer geldt er een extra korting van 20% op de 3e les en elke les die nog volgt.
Wanneer 2 leerlingen uit hetzelfde gezin les volgen, geldt er een extra korting van 10% op het totaalbedrag van het 2e kind.
Wanneer 2 leerlingen uit hetzelfde gezin 3 of meer lessen volgen, krijgen beide leerlingen 10% korting op het totaalbedrag.

Volledige prijslijst + combinaties

  • Mutualiteit

Verschillende mutualiteiten komen tegemoet in het lesgeld, doe hiervoor navraag bij uw mutualiteit. Gelieve de papieren zelf zo veel mogelijk in te vullen (alle informatie staat op de website), zodat wij enkel moet tekenen. Het formulier mag in het postvak IN op de dansschool gelegd worden. Een week later vindt u het ondertekende formulier terug in postvak UIT.

  • Verzekering

De verzekering is inbegrepen in het lesgeld. De verzekering gaat pas in na definitieve inschrijving en betaling. Dancepointe vzw is aangesloten bij Danspunt.

  • Proefles

Tijdens de proeflessenweek kan elke leerling elke mogelijke les uitproberen. De weken erna is een proefles nog steeds mogelijk, dan wel aan €6 per les, maximaal 2x een proefles. Dit bedrag wordt van het lesgeld afgetrokken bij inschrijving. 

Wanneer een leerling later in het jaar instroomt, kan er sprake zijn van een reductie van het lesgeld. Dit geldt niet voor instroming in de eerste maand van het semester, dan geldt het volledige bedrag. Voor verdere vragen hierover, contacteer ons.

  • Betaling

Betalen graag via overschrijving op het rekening nummer BE87 3631 5279 0194 t.a.v. Dancepointe VZW met vermelding van de naam van de leerling en de les. Gelieve dit binnen 14 dagen na de eerste les te betalen.


UiTPAS Meetjesland

De UitPAS is een systeem waarbij je punten kan sparen door aan vrijetijdsactiviteiten mee te doen. Deze kan je dan later inruilen voor leuke voordelen of acties! Ook bij ons kan je punten sparen door les te volgen.

Mensen met een beperkt inkomen kunnen een UiTPAS met kansentarief aanvragen. Ze betalen dan slechts 1/4e van het lesgeld. Op deze manier willen wij ook ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat iedereen kan dansen!

Meer informatie vind je hier.

Let op:
– De UiTPAS met kansentarief is niet te combineren met de kortingsregelingen voor meerdere lessen per week of meerdere leden van hetzelfde gezin.
 – Wij scannen de UiTPAS in na inschrijving en betaling van het lesgeld. Schrijf je in voor een semester, dan krijg je 6 punten. Schrijf je in voor een heel schooljaar, dan krijg je 12 punten.
– Punten kunnen omgeruild worden bij ons tijdens evenementen. Deze voorwaarden zullen in de UiTDatabank te vinden zijn.