info@dancepointe.be

Onze visie


Dans is ons vak, onze passie!
Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve danslessen. Onze docenten hebben dan ook de nodige diploma’s van hoogstaande dansopleidingen, gecombineerd met een pak ervaring. Op die manier worden onze leerlingen creatief en technisch uitgedaagd tijdens de lessen.

Dans is sport!
Er wordt veel gevraagd van het lichaam wat betreft lenigheid, kracht, uithouding en coördinatie. Onze danslichamen moeten dan ook met zorg behandeld worden. De docent biedt de nodige technische tools en dat op het juiste moment zodat de leerling op een veilige manier het uiterste uit zichzelf te kan halen.

Dans is kunst!
Dans is loslaten, beleven, voelen en zo veel meer. De leerlingen krijgen de kans om zich creatief te ontwikkelen. Inspireren en geïnspireerd worden, probleemoplossend denken, mogelijkheden en kansen zien en benutten, dat is wat je bij Dancepointe leert.

Dans is plezier!
In de dansles nodigen we je uit om even een andere wereld te betreden. Om even alles los te laten, volledig jezelf te zijn en dans te beleven. Dancepointe is de thuishaven van onze dansfamilie. Samen uitproberen, samen ontdekken en vooral samen genieten van dans, ongeacht leeftijd of ervaring.