info@dancepointe.be

Onze visie

Dancepointe VZW

Heb jij ook zin om te dansen?

Kom dan langs bij onze dansschool te Assenede. Er is mogelijkheid tot het volgen van préballet, klassiek ballet, pointes, moderne dans, jazz, femmes en streetdance. Deze stijlen zijn te volgen door verschillende leeftijden en in verschillende niveaus. Er zijn regelmatig workshops van gastdocenten in uiteenlopende stijlen, zodat ons aanbod zo ruim mogelijk is. Dankzij ons jeugdig enthousiasme en hoogstaande voltijdse opleidingen zijn wij in staat kwalitatieve, leerrijke en verfrissende lessen aan te bieden. Elke leerling is voor ons even belangrijk en krijgt de nodige aandacht en begeleiding! Dancepointe heeft zijn naam te danken aan de ‘pointe’, de welbekende verharde balletschoen.


Dans is ons vak, onze passie en dat nemen we dan ook serieus!
Wij vinden het belangrijk dat onze danslessen inhoudelijk kwalitatief en weloverwogen zijn opgebouwd. Onze docenten hebben dan ook de nodige kennis, ervaring en diploma’s. Op die manier worden onze leerlingen creatief en technisch uitgedaagd.

Dans is sport!
Er wordt veel gevraagd van het lichaam wat betreft lenigheid, kracht, uithouding en coördinatie. Onze danslichamen moeten dan ook met zorg behandeld worden. De docent biedt de nodige technische tools en dat op het juiste moment zodat de leerling op een veilige manier het uiterste uit zichzelf te kan halen.

Dans is kunst!
Dans is loslaten, beleven, voelen en zo veel meer. De leerlingen krijgen de kans om zich creatief te ontwikkelen. Inspireren en geïnspireerd worden, probleemoplossend denken, mogelijkheden en kansen zien en benutten, dat is wat je bij Dancepointe leert!

Dans is plezier!
In de dansles nodigen we je uit om even een andere wereld te betreden. Om even alles los te laten en gewoon te gaan! Samen willen we genieten van dans en genieten van leren, want dat is leuk. Samen uitproberen, samen ontdekken, dat willen we doen!

Wij staan voor een veilig leerklimaat!
De dansles is een veilige plek waar iedereen zich comfortabel voelt om uit te proberen, om los te gaan en om zichzelf te zijn. Dancepointe is de thuishaven van onze dansfamilie, waar wij we samen dans beleven en plezier hebben. Binnen een groep is er aandacht voor het individu en wordt er gedifferentieerd lesgegeven. Iedere leerling is anders en heeft dus ook net wat anders nodig.

Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.