Dans is ons vak, onze passie!

Wij hechten veel waarde aan kwalitatieve danslessen. Onze docenten hebben dan ook de nodige diploma’s van hoogstaande dansopleidingen, gecombineerd met een pak ervaring. Op die manier worden onze leerlingen creatief en technisch uitgedaagd tijdens de lessen.

Dans is een sport!

Er wordt veel gevraagd van het lichaam wat betreft lenigheid, kracht, uithouding en coördinatie. Onze danslichamen moeten dan ook met zorg behandeld worden. De docent biedt de nodige technische tools en dat op het juiste moment zodat de leerling op een veilige manier het uiterste uit zichzelf kan halen. 

Dans is kunst!

Dans is loslaten, beleven, voelen en zo veel meer. De leerlingen krijgen de kans om zich creatief te ontwikkelen. Inspireren en geïnspireerd worden, probleemoplossend denken, mogelijkheden en kansen zien en benutten, dat is wat je bij Dancepointe leert.

Dans is plezier!

In de dansles nodigen we je uit om even een andere wereld te betreden. Om even alles los te laten, volledig jezelf te zijn en dans te beleven. Dancepointe is de thuishaven van onze dansfamilie. Samen proberen, samen ontdekken en vooral samen genieten van dans, ongeacht leeftijd of ervaring.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!