Febe
Broos

Docente dancemix & streetdance, KUCO

Dancepointe - Febe Broos

Febe (26) zette haar eerste danspassen reeds in de kleuterklas. Ze volgde les bij tal van dansscholen tot ze uiteindelijk bij Dancepointe terecht kwam. Ze volgt steeds alle mogelijke lessen en vult haar vast lessenpakket aan met workshops en bijscholingen. Doorheen de jaren heeft Febe zich het meest gespecialiseerd in streetdance en hedendaags, de stijl die ze zelf het allerliefst doet. Naast haar lessenpakket is ze actief in de compagnie van Dancepointe, waar ze de nodige uitdaging blijft krijgen. Sinds 2019 was Febe regelmatig actief als vervangdocent, als assistent en als docent op stages en kampen. Vanaf 2020 geeft Febe haar eigen lessen streetdance en dancemix, waar ze met veel overgave haar passie voor dans doorgeeft. Naast haar rol als docent, is Febe actief achter de schermen en helpt ze bij allerlei administratieve en organisatorische zaken binnen de dansschool.

Febe werkt ook als leerkracht in het secundair onderwijs, hier geeft ze Engels en Nederlands. Ze is een gedreven docent en combineert dit bij Dancepointe met haar enorme passie voor dans.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!