Jana
De Wolf

docente modern & jazz

Dancepointe - Jana De Wolf

Jana (30) zette haar eerste danspassen al op 3-jarige leeftijd. Al snel volgde ze iedere dansstijl die haar dansschool aanbood: klassiek ballet, jazz, modern, streetdance, tapdans, flamenco, musical…

Op latere leeftijd richtte ze zich vooral op modern en jazz. Jana nam regelmatig deel aan stages, danskampen en workshops georganiseerd door de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, Fedes, Jeugd en Dans en DansPunt.

Als danseres deed Jana podiumervaring op als lid van SaKo compagnie o.l.v. Lizzy de Lobel en Compagnie J o.l.v. Gwen Hamerlijnck.

Jana gaf reeds in verschillende dansscholen les, telkens in de stijlen jazz of modern. Haar danscarrière plaatste ze even on hold toen ze zwanger werd van haar eerste dochter. Ondertussen is ze fiere mama van twee dochters. Naast haar carrière binnen dans werkt Jana als medisch laborant in het lab speciale hematologie in het UZ Gent.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!