Michelle
De Corte

Bestuurder & dansdocente

Dancepointe - Michelle Decorte

Michelle (31) haar passie voor dans kwam pas op 16-jarige leeftijd, maar is sindsdien alleen maar gegroeid. Haar basis leerde ze bij Petella Lion in Nederland, waar ze ook Helena leerde kennen en met wie ze later Dancepointe oprichtte.

Tijdens het afronden van haar studies aan de Universiteit van Gent deed ze auditie voor MBO Dans Goes. 4 jaar later studeerde ze hier af als dansdocente klassiek ballet, modern en jazz. Haar specialisatie ligt bij moderne dans, haar passie ligt bij elke dansstijl. In 2018 haalde Michelle ook haar certificaat om Progressing Ballet Technique te geven, een ondersteunende trainingsvorm voor klassieke (en vele andere technische!) dansers.

Zelf heeft ze gedanst bij SaKo compagnie, CompAni-One (finale Belgium’s Got Talent 2018), Cie J’ART en Compagnie J. Om zich te blijven ontwikkelen als danser volgt ze zelf vele workshops het hele jaar door. Ze ging in 2018 ook 3 weken naar Los Angeles om daar te trainen met de top van de danswereld. Momenteel is ze vastberaden om haar kennis en passie over te brengen naar haar leerlingen.

Naast haar werk als bestuurder en dansdocente bij Dancepointe, werkt zo ook als coördinator finance en opleidingen voor Voka Oost-Vlaanderen.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!