Michelle
De Corte

Artistiek leider & dansdocent

Michelle (29) heeft niet het typische dansparcours afgelegd. Haar passie voor dans kwam pas op 16-jarige leeftijd, maar is sindsdien alleen maar gegroeid. Haar basis leerde ze bij Petella Lion in Nederlands, waar ze ook Helena leerde kennen. 

Tijdens het afronden van haar bachelor in de theoretische en experimentele psychologie deed ze auditie voor MBO Dans Goes, in 2016 studeerde ze hier af als dansdocent klassiek ballet, modern en jazz. Haar specialisatie ligt bij moderne dans, haar passie ligt bij elke dansstijl. In 2018 haalde Michelle haar certificaat om Progressing Ballet Technique te geven, een ondersteunende trainingsvorm voor klassieke (en vele andere technische!) dansers. 

Om zich te blijven ontwikkelen als danser volgt ze zelf vele workshops het hele jaar door (Kamata, BC, intensieve stages, performance intensives,…). In november 2018 ging Michelle 3 weken naar Los Angeles om daar te kunnen trainen en les te krijgen van de top van de danswereld. 

Zelf heeft ze gedanst bij SaKo compagnie, CompAni-One (finale Belgium’s Got Talent 2018), Cie J’ART en Compagnie J. Momenteel is ze vastberaden om haar kennis en passie over te brengen naar haar leerlingen.