Antje
Hautekeete

Docente klassiek en modern

Antje Dancepointe

Antje Hautekeete (21) werd sinds haar geboorte ondergedompeld in een wereld vol dans. Op 3-jarige leeftijd zette ze haar eerste danspasjes in de dansschool van haar ouders, hier werd ze dan ook onmiddellijk gebeten door dans. Al snel wist ze dat ze van dans haar leven wou maken en dus besliste ze auditie te doen voor een secundaire dansopleiding. Eerst studeerde ze aan kunsthumaniora Wilrijk en later maakte ze de overstap naar het Muda Evergem. test

Momenteel studeert Antje voor haar bachelor ‘Dance in Education’ aan Codarts, de hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. naast het feit dat Antje een groot deel van de week aan het dansen is op school, danst ze in Cie J’art van Jonas Veeckman. Sinds de start van haar opleiding heeft ze de kans gekregen om op verschillende soorten werkplekken reeds ervaring op te doen als docent en choreograaf. Sinds 2019 geeft ze vast les in ballet en moderne dans. Zelf houdt ze het meest van jazz, moderne dans en hedendaagse dans. 

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!