Informatie
danskampen

Al onze danskampen gaan door van 9u30 tot 16u, waarbij zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Opvang is mogelijk vanaf 8u en tot 18u (€0,50 per begonnen halfuur). In onze kampen staat dansen centraal aangevuld met spel, creatie en sport waarbij de nadruk ligt op samen ontdekken,
ervaren en plezier maken.

Via je mutualiteit kan je een deel van het deelnamegeld terugkrijgen. Doe navraag bij je mutualiteit en lever het formulier de eerste dag bij ons in. Verzekering is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Leerlingen nemen zelf een lunchpakket en water/sap mee. Wij voorzien een tussendoortje.

Locatie: sporthal Assenede

Zomerkampen

8 – 12 augustus 2022

Bubbels & Bellen (4 - 6 jaar)

Bubbels en bellen, ze kunnen je veel vertellen. Heb jij zelf al eens bellenblaas gemaakt? Of een echte bruisbal voor in bad? Wat borrelt en bruist er nog allemaal en hoe dansen deze belletjes? Kom met ons mee op ontdekking, we bubbelen het kamp door!

€125 leden, €140 niet-leden

Reis rond de wereld (7 - 10 jaar)

Van Afrika tot in Amerika… Ken jij alle continenten uit het hoofd? Weet jij wat er overal te zien is en wat de verschillen zijn? In dit kamp maken we een mini-reis rond de wereld om alles te ontdekken! Wat dacht je van Afrikaanse dans, een ijsberen race of een ontspannende yogales?

€125 leden, €140 niet-leden

Kerstkampen

04 – 06 januari 2023

Op avontuur met Elsa (4 - 6 jaar)

Laat het los, laat het gaan, het is tijd om op kamp te gaan! Samen met prinses Elsa gaan we op een Frozen avontuur en ontmoeten we al haar vriendjes. Van vrolijke dansjes met Anna en onze magische krachten ontdekken tot het maken van een echte Olaf. 

€75 

Hoe word ik een Kerstelfje? (7 - 10 jaar)

Het is bijna kerstmis en de kerstman heeft weer zijn handen vol om alle pakjes op tijd onder de boom te leggen. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn kerstelfjes om te helpen. Wil jij ook graag de kerstman helpen? Kom dan naar ons trainingskamp en word een echt kerstelfje!

€75 

Schrijf je in voor je favoriete danskamp!