Informatie
danskampen

Al onze danskampen gaan door van 9u30 tot 16u, waarbij zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Opvang is mogelijk vanaf 8u en tot 18u. In onze kampen staat dansen centraal aangevuld met spel, creatie en sport waarbij de nadruk ligt op samen ontdekken, ervaren en plezier maken.

Via je mutualiteit kan je een deel van het deelnamegeld terugkrijgen. Je attest kan je via Ledenbeheer downloaden en inleveren bij je mutualiteit. Alle deelnemers zijn verzekerd tijdens het kamp.

Leerlingen nemen zelf een lunchpakket en water/sap mee. Wij voorzien een tussendoortje.

Locatie: sporthal Assenede

Inschrijven danskampen

Zomerkampen

5 – 9 augustus 2024

Unicorn paradise(4 - 6 jaar)

Heb jij al gehoord van Unicorn Paradise? Het is een plek vol met unicorns. Elke unicorn heeft haar eigen talent. Painty maakt prachtige schilderijen, Suzy bakt de lekkerste wafels en Sky vliegt de hele dag boven de wolken. Heb jij zin om alle unicorns te ontmoeten? We zien je aan de regenboog!

 Prijs: €130

Kunst kanonnen (7 - 10 jaar)

Knallen maar met die verfpistolen! Ben jij een echte Picasso? Of zit je liever met je handen in de klei? Je kan overal kunst maken: op een doek, op de grond en zelfs in je haar. Stop je verfborstel maar al achter  je oor en trek je schilderschort aan.

Prijs: €130

Zomerkampen

12 – 16 AUGUSTUS 2024

Diep in de zee (4 - 6 jaar)

Voel jij je ook wel eens een zeemeermin in het water? Of ben jij liever een krab die aan de tenen komt kietelen? Of een dolfijn die hoog boven het water springt? Ontdek de wondere wereld van de oceaan. Welke dieren uit de zee ken jij al?

 Prijs: €130

Gold & glitter (7 - 10 jaar)

Rol de rode loper uit. Trek je mooiste outfit aan. Gooi wat glitter in je haren en we zijn klaar voor de spotlight! We stappen voor even in de schoenen van supersterren, nemen een videoclip op en houden een fotoshoot. Maar pas op voor de paparazzi!

Prijs: €130

Schrijf je in voor je favoriete danskamp!

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!