info@dancepointe.be

Algemene informatie

Algemene informatie danskampen

Al onze danskampen gaan door van 9u30 tot 16u, waarbij zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen! Opvang is mogelijk vanaf 8u30 en tot 17u (€0,50 per begonnen half uur). In onze kampen staat dansen centraal aangevuld met spel, theater, bewegingsactiviteiten, ontwikkelen van vaardigheden, ontdekken van creativiteit, en vooral plezier beleven!

Via je mutualiteit kan je een deel van het deelnamegeld terugkrijgen. Doe navraag bij je mutualiteit en lever het formulier de eerste dag bij ons in. Verzekering is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Leerlingen nemen zelf een lunchpakket en water/sap mee. Wij voorzien een tussendoortje.

Inschrijven via het inschrijvingsformulier op deze pagina. VOL=VOL.


Paashazenland – 4 tem 6j
17 tem 19 april 2019 – €75 voor dancepointe-leden, €90 voor niet-leden

De paashaas is in het land, maar waar komt hij vandaan? Tussen al de ontspruitende bloemetjes en plantjes volgen wij de regenboog op zoek naar het land van de paashaas. Daar leren we de kunst van het versieren van de befaamde chocolade paaseieren. Verder leren de paashazen ons de kneepjes van de verstopkunst en hun trucjes om van tuin naar tuin te springen.


Fashion Week – 7 tem 12j
17 tem 19 april 2019 – €75 voor dancepointe-leden, €90 voor niet-leden

Spotlights aan, muziek aan en gaan met die banaan! Heb jij ook al altijd willen schitteren als fotomodel? Wil jij de catwalk veroveren? Ben jij een echte fashionista? Dan is dit kamp iets voor jou. Leren poseren, verschillende outfits, glitter glamour, schitterende openingsacts, en fantastische modeshows. Let’s shine!


Op een onbewoond eiland– 4 tem 6j
5 tem 9 augustus 2019 – €125 voor dancepointe-leden, €150 voor niet-leden

Aangespoeld op een onbewoond eiland, beleven we de grootste avonturen. Parelwitte stranden, palmbomen, exotische dieren,… er valt zo veel te ontdekken! We trotseren de golven, trekken de jungle in, luieren als echte diva’s op het strand en gaan op pad met de  meest gekke dieren. Bij zonsondergang vertellen we elkaar de mooiste verhalen, gezellig bij het kampvuur aan ons zelfgemaakte natuurhuisje.


The ultimate dance battle – 7 tem 12j
5 tem 9 augustus 2019 – €125 voor dancepointe-leden, €150 voor niet-leden

Bloed, zweet, tranen,… de spanning is te snijden. De teams maken zich klaar voor de ultimate dancebattle. Als echte dansprofessionals wordt er gewerkt aan choreo’s in verschillende dansdisciplines. Naast het werk van de choreografen presenteren de dansers ook hun eigen creaties. Kostuums: check, make-up: check, haar: check, camera aan en go!

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.