Informatie
danskampen

Al onze danskampen gaan door van 9u30 tot 16u, waarbij zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Opvang is mogelijk vanaf 8u en tot 18u. In onze kampen staat dansen centraal aangevuld met spel, creatie en sport waarbij de nadruk ligt op samen ontdekken,
ervaren en plezier maken.

Via je mutualiteit kan je een deel van het deelnamegeld terugkrijgen. Je attest kan je via Ledenbeheer downloaden en inleveren bij je mutualiteit. Alle deelnemers zijn verzekerd tijdens het kamp.

Leerlingen nemen zelf een lunchpakket en water/sap mee. Wij voorzien een tussendoortje.

Locatie: sporthal Assenede

Kerstkampen

04 – 06 januari 2023

Kerstkamp Elsa

Op avontuur met Elsa
(4 - 6 jaar)

Laat het los, laat het gaan, het is tijd om op kamp te gaan! Samen met prinses Elsa gaan we op een Frozen avontuur en ontmoeten we al haar vriendjes. Van vrolijke dansjes met Anna en onze magische krachten ontdekken tot het maken van een echte Olaf. 

Prijs: €80 

Hoe word ik een Kerstelfje?
(7 - 11 jaar)

Het is bijna kerstmis en de kerstman heeft weer zijn handen vol om alle pakjes op tijd onder de boom te leggen. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn kerstelfjes om te helpen. Wil jij ook graag de kerstman helpen? Kom dan naar ons trainingskamp en word een echt kerstelfje!

Prijs: €80

Zomerkampen

7 – 11 augustus 2023

Dancepointe danskamp

Paw patrol, niets te dol!
(4 - 6 jaar)

Geen job te zwaar, geen pup te klein. We gebruiken onze speurneus, blussen brandjes en redden de kat uit de boom. Heb jij ook zo’n zin in een heldhaftig avontuur? Word dan lid van ons reddingsteam! Heb jij hulp nodig? Wij komen er al aan! Woef!

 Prijs: €130

Dancepointe danskamp

Koning van de jungle
(7 - 11 jaar)

Weet jij welk dier de koning van de jungle is? Is het de olifant met de grootste slurf, de giraf met de langste nek, de gevaarlijke slang of toch de brullende leeuw? We gaan op avontuur door de jungle en ontmoeten tal van dieren. We slingeren aan de liaan bij de apen en baden in de poel bij de nijlpaarden. Ga mee met ons door een tocht in de jungle!

Prijs: €130

Schrijf je in voor je favoriete danskamp!