info@dancepointe.be

Evenementen

Benieuwd naar wat we allemaal doen in een jaar? Op zoek naar foto’s of filmpjes van afgelopen evenementen of wil je gewoon even rondkijken? Veel plezier! Elk groot evenement is onderverdeeld in subpagina’s. Aankomende events worden hier vermeld. 


Zaterdag 16 juni 2018: einde schooljaar!

De laatste lesweek is aangebroken… Wat was het weer een tof en boeiend jaar! We hebben gedanst voor een goed doel (Zie Warmste Week), we hebben audities gehouden voor de Mini Compagnie en de Compagnie en we hebben elke maand een super toffe workshopzondag gehad! We kijken al uit naar het nieuwe jaar, maar gaan eerst genieten van de zomervakantie.


Danskamp: De Droomfabriek– 4 tem 6j
9 – 13 juli 2018

Slaap kindje, slaap… Waar dromen jullie van? Wat is dromen eigenlijk? Wat is jouw ultieme droom voor later? Word jij een superheldin of misschien wel een gekke professor, of word jij de allerliefste juf? Alles kan! We onderzoeken allerlei beroepen en knutselen daarbij de benodigde attributen. Een week vol ontwikkelingen en ontdekkingen!

Danskamp: Fasten your seatbelt, please – 7 tem 13j
9 – 13 juli 2018

Opgelet, we stijgen op! Samen vliegen we de wereld rond en ontdekken we de dansgeheimen van alle verschillende werelddelen. Kennen jullie de verschillende culturen en danstradities uit Europa, Azië, Afrika en Amerika? Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Lees meer


10 september 2018: Start nieuwe schooljaar

Eerst nog even genieten van de zomer, maar dan kunnen we weer starten met een nieuw dansjaar! Op 10 september gaan we van start met de eerste danslessen. Wij hebben er al zin in!
Lees meer


5-6-7 april 2019: Voorstellingsweekend

Het duurt nog even en we willen eigenlijk nog niks verklappen, maar we geven jullie wel al graag de datum mee van ons voorstellingsweekend! Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Bedankt voor je inschrijving!

Let op: Wij sturen geen automatische mail met een betalingsverzoek. Gelieve de pagina prijzen te raadplegen om uw inschrijving te vervolledigen.