Bodine
Nuttin

Docente kleuter- en préballet

Dancepointe - Bodine Nuttin

Bodine (22) zette haar eerste danspasjes op 5-jarige leeftijd en sindsdien is haar passie alleen maar gegroeid. Ze volgde en volgt les in zowat elke dansstijl en danst in de Compagnie van Dancepointe. Haar favoriete dansstijlen zijn modern en hedendaags, maar geen enkele dansstijl is haar vreemd.

In 2018 startte ze met het assisteren tijdens kleuterlessen ballet en dancemix. In datzelfde jaar volgde ze een opleiding ‘leermeester dans bij jonge kinderen’ bij Danspunt. Sinds 2020 geeft ze zelfstandig les aan de allerjongsten. Je vindt haar steevast op al onze danskampen en ze is intussen een vaste waarde in het Dancepointe team, zowel voor als achter de schermen.

Bodine studeerde af als praktijkgerichte orthopedagoog en neemt deze kennis graag mee in haar lessen om de kinderen zo nog beter te begeleiden.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!