Cheyenne
D'haese

Docente streetdance

Dancepointe - Cheyenne D'Haese

Cheyenne (23) begon op 5-jarige leeftijd met dansen en haar passie is sindsdien alleen maar gegroeid. Behalve zelf dansen, volgde ze ook opleidingen om te doceren waaronder: kleuterdans, initiator dans en verschillende urban stijlen, zoals hiphop, breakdance, house, waacking en ragga.

Op 8-jarige leeftijd startte Cheyenne met het deelnemen aan wedstrijden van onder meer Dancewaves en Danssport Vlaanderen, waar ze meerdere keren met een beker naar huis mocht gaan. De competitiewereld is haar niet onbekend en ook nu nog neemt ze af en toe deel aan wedstrijden.

Vanaf haar 16 e begon Cheyenne al met het assisteren van danslessen en sinds haar 18 e geeft ze vast dansles. Sinds 2022 geeft ze les binnen Dancepointe waar ze de lessen streetdance begon te geven, vanaf dit jaar zal ze ook de lessen femme op zich nemen. Cheyenne geeft met veel enthousiasme en plezier haar passie door aan haar leerlingen.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!