Linde-Raven
Depuydt

Docente compagnie

Dancepointe - Linde-Raven Depuydt

Linde-Raven (24) startte op jonge leeftijd aan een dansopleiding in de Koninklijke Balletschool Antwerpen waarna ze schakelde naar de!Kunsthumaniora dans Wilrijk.

Naast haar opleiding trainde ze in verschillende stijlen zoals jazz, hiphop en modern bij The Dance Factory o.l.v. Isabelle Beernaert en volgde reeds tal van workshops bij o.a. Eastman, Nederlands Dans Theater en PARTS. Als uitvoerend danser startte ze in de junior Compagnie van Terpsichore en is ze tot op heden vaste waarde bij CompAni-One o.l.v. Anneke Ghysens en Compagnie-J o.l.v. Gwen Hamerlijnck. In 2018 danste ze mee in de productie ‘Le Temps perdu’ van Isabelle Beernaert.

Naast haar semi-professionele danscarrière studeerde ze af als master in bewegingswetenschappen en is ze actief als doctoraat-onderzoeker in revalidatie. Linde-Raven versterkt vanaf dit schooljaar ons team.

Proefles

We zijn momenteel druk bezig met de voorbereiding van de dansvoorstelling en daarom zijn er even geen proeflessen mogelijk. Vanaf 1 april staan we weer te popelen om jou te verwelkomen voor een proefles, vanaf die datum kan je ons contacteren voor meer info. Tot dan!